Cykla för en bättre framtid

Helsingfors–Borgå tur och retur
Lördagen den 31 augusti 2024

Vad är Suomen Metsä rf?

2022
GRUNDAT
+ 0 K€
DONERAT
100 %
NON PROFIT

Suomen Metsä är en välgörenhetsorganisation som grundades 2022 med målet att skydda Finlands skogar. I samarbete med Stiftelsen för Naturarvet säkerställer vi att alla donationer går direkt till skogens skydd. Suomen Metsä är en 100% ideell förening i och med att hela donations summan används för att köpa skog för reservation. Skogsområdet anskaffas från södra Finland, ett område med färre naturreservat än resten av landet.

Genom att donera stöder du skyddet av de största möjliga skogsområdena. Donationer samlas in från organisationer, företag och privatpersoner – alla kan donera! Genom olika projekt och evenemang som Suomen Metsä organiserar för vi människor samman och ökar medvetenheten om vårt gemensamma mål. År 2023 organiserade Suomen Metsä rf sitt första evenemang, ett cykel-evenemang för välgörenhet där nästan 120 personer och över ett dussin partners deltog.

Cycling Event 2024

När?

Saturday, 31st of August, 2024

Vad?

Runt 120km cyklingsevenemang, tur och retur från Helsingfors till Borgå

Var?

Avgångstid och -plats meddelas senare

Varför?

För att samla in pengar och öka medvetenhet för skyddet av Finlands skogar

Vanligt ställda frågor

Nej, detta är ett välgörenhets-cyklingsevenemang och en kampanj för att öka medvetenheten om avskogning. Deltagarna är välkomna att välja sin egen takt baserat på sina förmågor.

Vid de gemensamma stoppen kommer vi att ha vattenförsörjning. Deltagarna ansvarar själva för sin mat och sina mellanmål.

Absolut! Alla är välkomna att delta med vilken typ av cykel som helst, vi rekommenderar användning av en elcykel om du känner att resan är för krävande på en vanlig cykel.

Vi arbetar på den bästa lösningen för detta ärende.

Besök vår Facebook-evenemangssida eller kontakta oss via e-post på social@suomenmetsa.fi om du har några frågor!

Träffa teamet

Vi definieras inte av traditionella yrken eller vetenskapliga bakgrunder; snarare är vårt uppdrag att proaktivt bidra till en bättre framtid. Vi arbetar på pro bono-basis och söker inte ekonomisk ersättning för våra insatser.

Varje teammedlem upprätthåller ett primärt professionellt åtagande men samtidigt utvecklar vi Suomen Metsä med oföränderlig hängivenhet och god vilja.

Grundare & Partners

Robbie Ekblom, Jr.

Marknadsförings

Henrik Rouhesmaa

Logistik

Katariina Latvala

MARKNADSFÖRINGS chef

Nicolas Lampenius

Sammarbetspartners

Martti Koivisto

Konstnärlig chef

Sebastian Björkman

IT infrastructur

Alexander Nyberg

UX Designer

Anton Nordlin

Tidigare evenemang

Den 27 maj 2023 anordnade Suomen Metsä rf ett välgörenhets-cykelevenemang från Helsingfors till Hangö. Rutten, som sträckte sig över 150 km, planerades så att varje deltagare fick uppleva den vackra och unika naturen i södra Finland, som även var fokus för cyklingen.

Framför Helsingfors centralbibliotek skickades nästan 120 cyklister iväg av Helsingfors borgmästare Juhana Vartiainen. När cyklisterna kom fram till Hangö 9 timmar senare välkomnades de av ett hjärtligt tal av Denis Strandell, den tidigare borgmästaren för Hangö.

Samarbetspartners

Vi är djupt tacksamma gentemot våra partners: utan er skulle vår verksamhet inte vara möjlig.
Våra partners delar våra värderingar och är lika motiverade som vi är att skydda vår natur.

 

Alla kan ansöka om att bli partner! Vi kräver dock samma värderingar: naturvårdsarbete måste vara mycket viktigt för dig, och greenwashing kommer inte att tolereras.

Våra partners hjälper till med exempelvis ett gemensamt mål, att organisera evenemang, ge stöd eller synlighet. Självklart kan du också föreslå sätt på hur du skulle kunna stödja våra aktiviteter.

Registrera dig för cyklings evenemanget
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Cyklar du hemresan?
Minderåriga cyklister 0
Field #7 (copy)
Rekisteröidy pyöräilytapahtumaan
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Pyöräiletkö myös paluumatkalla?
Alaikäisiä pyöräilijöitä 0
Field #7 (copy)
Sign up for the cycling event
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Do you plan to cycle the return journey as well?
Underage cyclists 0
Field #7 (copy)